Wij bieden hulp d.m.v. het opzetten van verschillende projecten en het verstrekken van medicijnen, dekens en nog veel meer.

Wilt u dit project sponsoren?

Vult u het onderstaande formulier correct in

Gaza schreeuwt om onze hulp

Door de strijd in Gaza zijn de afgelopen dagen vele slachtoffers gevallen. Onder de slachtoffers zijn veel jonge kinderen. De beelden liegen er niet om. Er is behoefte aan veel medische hulp.

Om deze reden organiseert Stichting SOS in samenwerking met Sadaqa TV en Stichting Israa op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 juli van 18:00 tot 21:45 en van 01:00 tot 03:30 een grote LIVE inzameling voor onze broeders en zusters in Palestina. De inzameling is te zien op www.sos-stichting.nl/live

Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor medische hulpmiddelen, medicijnen, ziekenauto’s en voedsel. De vraag hierna is erg groot!

Heeft u zelf medisch apparatuur in uw bezit wat goed bruikbaar is, laat het ons dan weten. De hulpmiddelen die goed in staat zijn, zullen opgestuurd worden naar Gaza.

(Voorbeelden van hulpmiddelen: rolstoelen- krukken- scootmobiels-ziekenhuis apparatuur. Let op: medicijnen mogen NIET mee)

Vanuit het buitenland:
IBAN: NL04BUNQ2205660489
BIC: BUNQNL2A
Ten name van SOS stichting onder vermelding van: project Palestina.

Let op: Stichting SOS zal inchaAllah het geld en de hulpmiddelen zelf richting Gaza brengen onder begeleiding van stichting Israa.
Deze stichting verzorgt al jarenlang geld en hulpmiddelen richting Palestina  

Voor meer informatie kan er gemaild worden naar info@sos-stichting.nl.  Bellen/appen kan ook 0031641522986

Doneer en verspreid het bericht. Samen staan we sterk!