Wij bieden hulp d.m.v. het opzetten van verschillende projecten en het verstrekken van medicijnen, dekens en nog veel meer.

Wilt u dit project sponsoren?

Vult u het onderstaande formulier correct in

Help broeder Qusai aan een operatie

Help broeder Qusai Bashier Moesalma  uit Syrië die is geraakt door een kogel van een sniper van een sluipschutter. Daardoor is hij verlamd geraakt aan zijn onderlichaam. De kogel is vanuit de onderkant van zijn rug naar binnen gegaan. De kogel heeft zijn zevende en achtste ruggenwervels gebroken.  Daarom is een operatie nodig die zo’n 4500 euro zal kosten.

De profeet Mohammed vrede zij met hem heeft gezegd in een overlevering: “Als een onderdeel van een lichaam pijn lijdt dan zal het gehele lichaam pijn lijden.”

Update Qusai.

Een aantal maanden geleden heeft stichting SOS een inzameling gehouden voor onze kleine broeder Qusai. Qusai was geraakt door een kogel en om hem te opereren was er een bedrag van €4500,- nodig. Dit bedrag hebben wij dan ook binnen gekregen van onze geliefde donateurs. Nu heeft de arts echter besloten dat Qusai niet geopereerd hoeft te worden omdat de operatie weinig kans van slagen heeft.

Op dit moment zijn wij aan het kijken of er een andere broeder/zuster is die geopereerd moet worden. Het geld zal daar voor gebruikt worden.