Op de tiende dag van de maand Dhoel Hiddjah is het Ied oel Adha, het offerfeest.
Ied oel Adha kenmerkt zich door het offeren en is tevens ook één van de beste aanbidding op deze dag.

Wilt u dit project sponsoren?

Vult u het onderstaande formulier correct in

Offerdier The Rohingya’s 2018

Toen de profeet Salla Allaahoe 3alayhi wa sallam van Mekka naar Medina emigreerde, hadden de mensen daar jaarlijks meerdere feesten. De profeet Salla Allaahoe 3alayhi wa sallam zei toen: ”Allaah heeft jullie hiervoor (in de plaats) twee betere dagen gegeven (als feestdagen) : de dag van Al Fitr & de dag van Al Adha.”

Op de tiende dag van de maand Dhoel Hiddjah is het Ied oel Adha, het offerfeest.
Ied oel Adha kenmerkt zich door het offeren. Onze Rohingya broeders en zusters die nog steeds in vluchtelingenkampen zitten aan de grens van Bangladesh hebben nog steeds onze hulp hard nodig. Ze zijn behoeftig aan vele primaire levensbehoeften en leven onder zeer moeilijke levensomstandigheden. Stichting SOS wilde daarom met de wil van Allaah offerfeest 2018 vreugde en blijdschap verzorgen aan onze arme broeders en zusters die in de vluchtelingenkampen bevinden.

Alhamdoelilah hebben we nog een bedrag van €15.000,- die voorheen is ingezameld is voor de Rohinya’s over die wij alvast gaan inzetten voor dit project. Men kan doneren voor een koe.

Één koe = €560,-.
Een koe wordt normaal gesproken door 7 gezinnen verdeeld.
560/7= €80,
Een koe gaan wij verdelen onder 400 mensen


Zijn de goede daden gedurende de 10 dagen van Dhul Hijjah beter dan de laatste 10 dagen van de Ramadan? Bekijk het filmpje.

Samen staan we sterk!